Asunto Björndahl Oy

Asunto Björndahlin markkinointikumppani Stronghold Sukseen rekisteriseloste

SUOMENKIELINEN TIIVISTELMÄ

Elämme kiinnostavia aikoja yksityisyydensuojaan liittyen. Joku voisi jopa pohdiskella, että onko todellista yksityisyyttä enää olemassakaan. Ja meitä tietysti itseäkin kuluttajina kiinnostaa yksityisyysasiat. 

Työasioihin liittyen sivustomme tallentavat vierailijoistaan joitain tietoja, joista tässä vähän enemmän. 

Lyhyt ja ytimekäs tiivistys sinusta kerättävästä datasta on tämä: mitä tulee yksityiselämäsi salaisuuksiin, emme tiedä niistä yhtään mitään. Ei, emme tiedä, millä sivustoilla liikut. Ei, emme tiedä suosikkisarjojasi Netflixissä, kengänkokoasi, autosi merkkiä tai juuri mitään muutakaan tämän suuntaista.

Käytännössä sinusta tallennettavat tiedot ovat enimmäkseen tämän suuntaisia:
- millä nettisivuillamme olet vieraillut ja mistä olet ollut kiinnostunut
- mitä tuotteita olet mahdollisesti ostanut Stronghold Sukseelta

Käytämme sivuillamme myös Googlen ja Facebookin mainospikseleitä, mikä tarkoittaa lähinnä sitä, että voimme kohdistaa esimerkiksi tietystä teemasta kiinnostuneille ihmisille siihen liittyviä mainoksia. Mutta edes Facebookin tai Googlen kautta emme tiedä sinusta kovinkaan paljoa: sekä Facebook että Google perustuvat lähinnä isojen käyttäjämassojen käyttäytymiseen, josta on mahdoton yksilöidä yksittäistä ihmistä. 

Suksee tekee myös markkinointiyhteistyötä erilaisten yritysten kanssa. Tällaisissa tapauksissa on mahdollista, että Suksee tai Sukseen yhteistyökumppanit lähestyvät sinua siltä osin, kun olet osoittanut kiinnostusta yhteistyökumppaneidemme tuotteita ja palveluita kohtaan. Joku saattaa siis esimerkiksi pirauttaa ja kysyä, miten sinulla menee niiden asioiden osalta, kun olet osoittanut olevasi kiinnostunut. 

Pääset Sukseen listoilta pois koska tahansa yhdellä klikkauksella, kun menet meiltä saamasi sähköpostin alaosaan ja klikkaa siellä olevaa, niin kutsuttua opt-out-linkkiä. Meistä ei kuulu sen jälkeen sähköisesti koskaan mitään - ellet itse tietoisesti pyydä päästä takaisin listoillemme. 

Kaiken tämän (oikeasti aika maltillisen) tiedonkeruun tarkoituksena on ainoastaan auttaa sinua pääsemään ammatillisiin ja ehkä henkilökohtaisiin päämääriisi. Kukaan ei halua tulla ahdistelluksi, kiusatuksi tai vakoilluksi, minkä vuoksi emme toimikaan näin. 

Kysymyksiä? 

Jos haluat jutella tästä yksityisyydensuojasta, voit olla yhteydessä esimerkiksi Stronghold Sukseen toimitusjohtaja Jussi Koivusaareen (040 829 7228, jussi.koivusaari@suksee.fi). 

Voit olla myös yhteydessä asiakaspalveluumme osoitteessa asiakaspalvelu@suksee.fi

Vastaanottamalla Stronghold Suksee Oy:n ja Asunto Björndahlin markkinointia hyväksyt nämä ehdot.

 

VIRALLINEN VERSIO: Asunto Björndahlin ja Stronghold Sukseen rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterin ylläpitäjä ja käyttäjä

Rekisterin ylläpitäjä: Asunto Björndahl Oy LKV (Y-tunnus 2043783-2)
Rekisterin käyttäjä: Stronghold Suksee Oy (Y-tunnus  2744390-1)

2. Rekisteriasioita hoitavat henkilöt

Rekisterin ylläpitäjä:
Kaj Björndahl
Toimitusjohtaja
Puhelinnumero: 010 440 2601
kaj@asuntobjorndahl.fi

Rekisterin käyttäjä:
Jussi Koivusaari
Toimitusjohtaja
Puhelinnumero: 040 829 7228
Sähköpostiosoite: jussi.koivusaari@suksee.fi

3. Rekisterin nimi

Asunto Björndahlista kiinnostuneiden ihmisten ja asiakkaiden rekisteri.

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään voimassaolevien lakien mukaisesti asiakassuhteiden synnyttämiseen ja hoitamiseen sekä markkinointiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää markkinointi joko eroamalla sähköposteissa olevilla ns. opt-out-linkeillä tai ilmoittamalla toiveensa Sukseen asiakaspalveluun osoitteessa asiakaspalvelu@suksee.fi

5. Rekisterin sisältämät tiedot

Rekisterissä olevat tiedot riippuvat asiakkaan mielenkiinnon kohteista ja kaupallisista päätöksistä. Tiedot voivat sisältää esimerkiksi seuraavat kohdat:

– Nimi
– Käyntiosoite
– Sähköpostiosoite
– Puhelinnumero
– Tilaustiedot
– Asiakkaan ilmoittamat asiakassuhteen hoitoon ja/tai markkinointiin liittyvät tiedot

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Pääasiallisesti Sukseen rekisteriin pääsee tilaamalla maksutonta informaatiota esimerkiksi pdf-raporttien, videoiden tai webinaarien muodossa. Asiakas luovuttaa yhteystietonsa ja suostuu samalla vastaanottamaan Sukseen suoramarkkinointia, kunnes hän valitsee poistua Sukseen sähköpostilistoilta.

Suksee voi vallitsevien lakien sisällä markkinoida myös yhteistyökumppaneidensa asiakkaille, joille markkinointiin yhteistyökumppaneilla on lupa. 

7. Tietojen luovutus

Stronghold Suksee Oy voi luovuttaa asiakastietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa.

8. Rekisterin suojauksen periaate

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy. 

Tämä rekisteriseloste on päivitetty 11.6.2018 klo 08:37