Asunto Björndahl Oy


Tykkäätkö ihmisistä ja asunnoista? Nyt voit ryhtyä...

Menestyväksi kiinteistönvälittäjäksi - jopa ilman aiempaa kokemusta

Björndahl Akatemiassa opit menestymään kiinteistöalalla. Katso, millaista Asunto Björndahlin arki on:

Hae opiskelemaan kiinteistönvälittäjäksi Asunto Björndahlille >>

Tule hyvään porukkaan auttamaan ihmisiä heidän elämänsä isoimmassa päätöksessä

Asunnon vaihtaminen on iso päätös - monelle yksi elämän isoimmista.

Haluaisitko sinä auttaa ihmisiä tekemään hyviä päätöksiä asuntoasioihinsa liittyen? Jos kyllä, tule mukaan Asunto Björndahlin kasvavaan kiinteistönvälittäjien joukkoon.

Björndahl Akatemian lisäksi pääset heti palkalliseen työhön kokeneiden välittäjiemme kanssa

Kiinteistönvälitys on enemmänkin kuin vain asuntojen esittelyä ja myymistä. Meitä ei pelota tehdä lumitöitä tai jopa pieniä remontteja, jos tilanne sellaista vaatii. Toivottavasti ei sinuakaan. 

Kun asiakkaallesi jää hyvä mieli sinun kanssasi asioimisesta, sana alkaa kiiriä, ja ennen pitkää alat saada pyyntöjä tuntemattomiltakin ihmisiltä. Työ käy vuosi vuodelta vähän helpommaksi. 

Björndahl Akatemiasta saat tarvitsemasi perustiedot ja -taidot ihmisten kanssa pärjäämiseen ja seuraamalla kokeneita välittäjiämme näet, kuinka työtä tehdään aivan käytännössä. 

Björndahlin Akatemialla ja ahkeruudella voit kasvaa kiinteistöalan ammattilaiseksi ja ansaita itsellesi omaisuuden

Björndahl Akatemia koostuu digitaalisista videosisällöistä, tehtävistä sekä livevalmennuksista. Maan parhaat valmentajat, kuten Jari Sarasvuo, tekevät parhaansa, jotta sinä onnistuisit. 

Katso alta otteita Asunto Björndahlin perustaja Kaj Björndahlin ja Jari Sarasvuon keskustelusta, jossa he keskustelevat Björndahl Akatemiasta ja kiinteistöalalla menestymisestä.

Sovitko sinä joukkoon?

Kenelle Björndahl Akatemia on tehty?

Hyvä tulotaso 3-5 vuodessa

Voisitko sinä ansaita yli 100 000€ vuodessa?

Miten asiakkaat löytyvät

Kuinka pääset alkuun kiinteistönvälittäjänä?

 

Tutustu tuleviin työkavereihisi! Katso, minkälaisten ihmisten kanssa pääset tekemään töitä:

 

Jörn

 

 

Alexander

 

 

Raija ja Satu

 

Mikael

 

  

Hae kiinteistönvälittäjäksi Vaasaan, Pietarsaareen, Kokkolaan, Ouluun, Tampereelle tai Jyväskylään

 

Haemme tällä hetkellä kiinteistöalan seuraavia tähtiä Vaasaan, Pietarsaareen, Kokkolaan, Ouluun, Tampereelle tai Jyväskylään. Hakeminen on yksinkertaista: täytä vain tietosi alla olevalle lomakkeelle, niin olemme sinuun yhteydessä. Tietosi ovat turvassa, ja käytämme tietojasi vain rekrytointitarkoituksiin.
 

Hae opiskelemaan kiinteistönvälittäjäksi Björndahl Akatemiaan >>

Kysymyksiä Asunto Björndahlilla työskentelystä?

 

Mikä on Björndahl Akatemia?

 

Björndahl Akatemia on Asunto Björndahlin yksityinen opinahjo, joka valmistaa sinua lain vaatimaa LKV-tutkintoa ja työssäsi pärjäämistä varten. Björndahl Akatemia koostuu livenä tapahtuvasta ja digitaalisesta valmennuksesta. Akatemiaan osallistuminen on Asunto Björndahlin työntekijöille maksutonta. 

 

Minulla ei ole LKV-tutkintoa. Voinko silti hakea?

 

Kyllä! Björndahl Akatemia valmistaa sinua onnistumaan LKV-kokeessasi, minkä lisäksi pääset samantien näkemään välittäjien arkea Asunto Björndahlin välittäjien apuna. 

 

En ollut kovin hyvä koulussa. Mahdanko selviytyä tästä Björndahl Akatemiasta?

 

Björndahl Akatemiassa opiskeleminen on aivan erilaista kuin koulussa opiskeleminen. Isoin osa opiskeltavista taidoista ovat yksinkertaisia perustaitoja ihmisten kanssa kommunikoimisesta myyntityön perusteisiin. Opiskelu tapahtuu lisäksi yhdessä muiden ihmisten kanssa, eli et jää missään vaiheessa yksin ja voit aina kysyä neuvoa.

 

Missä tulisin tekemään töitä?

 

Juuri nyt haemme tulevia kiinteistöalan ammattilaisia Kokkolaan, Vaasaan, Pietarsaareen, Ouluun, Tampereelle ja Jyväskylään . Asiakkaita meillä on kuitenkin valtakunnallisesti, ja pääset liikkumaan työssäsi myös mainittujen kaupunkien ulkopuolelle. 

 

Minkälainen ihminen pärjää Asunto Björndahlilla? 

 

Sinun ei tarvitse olla täydellinen, kuten ei ole kukaan meistäkään. Riittää, kun olet ahkera ja pidät ihmisten kanssa työskentelystä. Varsinaiseen kiinteistönvälitykseen liittyvät taidot opit kyllä työn ja Björndahl Akatemian kautta.

 

Mihin mennessä minun tulee hakea?

 

Tämänkertainen haku on voimassa toistaiseksi. 

 

Hae opiskelemaan kiinteistönvälittäjäksi Björndahl akatemiaan >>